Horse Electrolytes prašek z B2

14.95

To je najnižja cena v zadnjih 30 dneh.
Šifra HORS010021E Kategorije , , ,

Opis

Dodatek za konje, za kompenzacijo izgube elektrolitov v primeru močnega potenja. Prispeva k hitri vzpostavitvi ravnovesja med (večjimi) napori.

Visokokakovostna mešanica elektrolitov s pomembnimi solmi, cinkom in vitaminom B2 ter se popolnoma ujema z minerali, izgubljenimi s potenjem. Podpira hitro okrevanje telesa in prispeva k normalnemu delovanju mišic.

Idealen v primeru vročine ali izgube tekočine zaradi napora ali med tekmovanjem, saj je samo voda premalo za hitro okrevanje.

Pri močnem potenju konj poleg tekočine se izgublja tudi elektrolite (soli, kot so klorid, natrij, kalij, magnezij in kalcij) in elemente v sledovih (npr. cink). Konjski znoj vsebuje več elektrolitov na liter tekočine kot kri ali katera koli druga telesna tekočina. Konj izgubi apetit po pitju, ko je koncentracija elektrolitov v telesu nizka, kar lahko povzroči dehidracijo, kljub razpoložljivosti sveže pitne vode.

3-v-1: Uporabno na tri načine
To visokokakovostno mešanico elektrolitov je mogoče enostavno zagotoviti na tri načine:

Posujte na krmila in jih premešate.
Vmešajte v vodo (napajalnik), prašek se odlično topi
Ponudite pomešano s korenjem / jabolki.

Sestavine: dekstroza, natrijev klorid, kalijev klorid, natrijev bikarbonat, magnezijev oksid.
Aditivi na kg: cink /oksid) 3b603 750 mg, vitamin B2 3a825ii 200 mg, kalcijev laktat E327 26,000 mg, aroma vanilije 2b 2500 mg.
Analitske sestavine: surovi pepel 36,9%, surove beljakovine 0,1%, surove vlaknine 0,1%, surove maščove 0,1%, klorid 18,5%, natrij 12%, kalij 3%, magnezij 1,1%, kalcij 0,4%, glukoza 54,9%.

Navodila za hranjenje
25 gramov na 1 liter vode

Opomba
Aplicirati v obdobju 1 do 3 dni po močnem potenju. Največ 100 gramov na dan. Voda mora biti ves čas na voljo. Po uporabi nadzirajte zadosten vnos vode. Priporočljivo je, da se pred uporabo, pred podaljšanjem obdobja uporabe ali v primeru nezadostnega vnosa vode posvetujete z veterinarjem.

1kg

Dodatne informacije

Teža 7 kg

OBRAZEC ZA POVPRAŠEVANJE

Za ostale informacije vas bomo kontaktirali po prejemu in obdelavi vašega obrazca.

NAZADNJE OGLEDANI IZDELKI

Products not found